For Inprint i Kolding søger vi en kundekonsulent som motiveres af kreative processer i tæt samarbejde med virksomhedens nøglekunder.

Er du stærk i kommunikationen med kunderne og kan du skabe det gode samarbejde omkring deres marketing- og dekomaterialer? Har du et stærkt servicegen og kan du omsætte kundernes tanker og ideer til nye produkter? Besidder du tilmed en naturlig nysgerrighed, har kreativ forståelse og en lyst til at levere i fællesskab med et stærkt og velfungerende team? Så håber vi, du vil læse videre om jobbet.

 

Om virksomheden

InPrint A/S blev stiftet i 1999 og startede som et traditionelt offset trykkeri. Virksomheden har igennem årene udviklet sig til at være en særdeles moderne grafisk virksomhed, hvor gamle traditioner og nye teknologier trives side om side. InPrint A/S beskæftiger i dag 25 medarbejdere.

Teamet består af kreative medarbejdere, der udvikler totalløsninger til en varieret palette af kunder indenfor bl.a. retail sektoren, men som også varetager produktionen af traditionelt offset, dekomateriale samt butiksinventar.

Lyder det spændende? Så læs mere https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=2442&ProjectId=143604&DepartmentId=18966&MediaId=5