Maskinfabrik i trekantområdet er I rivende udvikling og søger en ny kollega med erfaring i konstruktion og design af specialiserede emner og som på sigt kan se sig selv påtage en ledende rolle i virksomheden.

Brænder du for at arbejde i en specialiseret virksomhed, hvor opgaverne spænder bredt i størrelse og kompleksitet? Motiveres du af en selvstændig hverdag i et spændende miljø, hvor dine tekniske kompetencer bliver udfordret, og hvor din mening tilmed er værdsat?

 

Om virksomheden
Virksomheden arbejder indenfor den jern- og metalbearbejdende industri og er førende leverandør af specialiserede produkter til bestemte brancher. Virksomheden er ISO9001 certificeret og i kraftig vækst på deres markeder. Der er pt. omkring 30 medarbejdere og kulturen i virksomheden er kendetegnet ved en åben og flad struktur, hvor alle arbejder mod fælles mål.

 

Om jobbet

Virksomheden har de senere år oplevet en stor vækst og er i en meget gunstig position på det nationale marked. Eksporten er ligeledes ved at tage fart og der ligger mange spændende udviklingsmuligheder og projekter ude i fremtiden. Din dagligdag tager udgangspunkt på kontoret beliggende i trekantområdet. Du vil få et bredt samarbejde på tværs af organisationen og med en bred vifte af samarbejdspartnere og leverandører.

Lyder dette spændende så læs mere HER