Regnskabschef med flair for procesoptimering

Til Sonnimax i Middelfart søger ReQT Consulting en ny regnskabschef. Har du lyst til en alsidig stilling, hvor du kan bruge din store erfaring, så er dette lige jobbet for dig.

Som regnskabschef bliver du en nøglemedarbejder i forhold til at styrke og udvikle Sonnimax’s økonomifunktion. Du vil få en spændende og selvstændig rolle med en bred vifte af opgaver, hvor din lyst til, at forstå forretningen og optimere processerne vil kobles sammen med din stærke regnskabsmæssige erfaring. Du vil internt få en bred kontaktflade til hele organisationen og eksternt vil du være primær kontakt til bank, revisor og faglige samarbejdspartnere.

Om Sonnimax

Sonnimax er specialister i overfladeteknik: Sandblæsning, slyngrens, metallisering, vibrationsafgratning og maleudstyr samt service heraf. De har kunder nationalt og internationalt og er kendt for den kvalitet, de leverer. Virksomheden ejes og drives i dag af Erik Pandrup, som overtog virksomheden i 2005. Virksomheden beskæftiger 18 medarbejdere, der alle har base på Nyvang 3 i Middelfart – midt i den danske industri og tæt ved den nye Lillebæltsbro. Se mere på www.sonnimax.com

Lyder det spændende? Så læs mere HER