Hos Provas kan du se frem til et spændende og alsidigt job, hvor du får stor mulighed for at udvikle virksomhedens fremtidige IT-setup og sikre de gode løsninger, så kvaliteten øges i hverdagen. Som ny IT-ansvarlig bliver du først og fremmest projektleder på en større omlægning af virksomhedens IT- og OT-miljøer. Stillingen er nyoprettet, og du vil i høj grad selv være med til at præge den.

Har du de rette kompetencer, og motiveres du af opgaverne, så har du hos os nu muligheden for at komme tæt på beslutningerne og påvirke udviklingen i en højaktuel branche.

 

Om PROVAS

Provas er Haderslev Kommunes forsyningsselskab. De leverer drikkevandet til kommunen og håndterer spildevand, affald og genbrug for kommunens 56.000 indbyggere. Deres indsatser har stor betydning for klimaet og en bæredygtig fremtid. Forsyningsnettet, anlæg og værker er digitalt overvåget, hvilket for eksempel gør, at driftsvagten kan se driftsstatus og evt. alarmer, uanset hvor man opholder sig.

Provas er en moderne virksomhed med godt 80 ansatte. Omkring halvdelen arbejder i den fysiske drift, og resten arbejder overvejende på kontoret. Der er et fladt hierarki, så i dagligdagen er ”topledelsen” ikke et tydeligt begreb. Ledelsesstilen hos Provas er inddragende og støttende, og der er en tydelig involvering af medarbejderne, så alle udvikler sig med opgaverne og i fællesskab finder de bedste løsninger.

Lyder dette spændende så læs mere HER