For kunder

ReQT Consulting A/S  er din virksomheds stærke samarbejdspartner i forhold til, at finde de rette medarbejderressourcer samt de løsninger og processer der vedrører dette. Vi har gennem flere år skabt et stærk kendskab til mange industrier og brancher. Netop derfor ved vi hvad der kræves for, at finde de rette medarbejderressourcer og at dette ikke kun omhandler de faglige kompetencer, men i allerhøjeste grad også de menneskelige.

Vi er som samarbejdspartner fleksibel i forhold til levering og processer. For os er tillid mellem os og kunden samt en stærk relations-skabelse afgørende for et givtigt samarbejde.

Vi har arbejdet indenfor nedenstående brancher med alle vores forretningsområder. Vi har en stor viden, et stærkt netværk og de rette kompetencer til, at levere de rette medarbejdere. Yderligere har vi også samarbejdspartnere uden for Danmarks grænser, hvorfor det også er muligt at assistere med udenlandsk arbejdskraft på tværs af grænserne.

  • Olie- & gasindustrien
  • Vindindustrien
  • Pharmaindustrien
  • Produktionsindustrien
  • Datacenterindustrien
  • Bygge- & anlægsbranchen

 

Profiler & Kandidater

Vi arbejder med mange forskellige typer af specialist- og administrative profiler. Vores netværk er bredt favnende og vores database indeholder mange forskellige typer af kandidatprofiler. Vi kan derfor levere bredt til de fleste områder i din virksomhed og har en stor erfaring i at rekruttere på forskellige niveauer i mere eller mindre specialiseret grad.

Vi har et stort fokus på en altid hurtig og præcis afklaring af de påkrævede faglige kompetencer, og dernæst et dybere fokus på afdækning af de personlige kompetencer. Vi er meget opmærksomme på at matche kundens virksomhedskultur med de rette personligheder. Vi ved dette giver størst arbejdsglæde og dernæst større produktivitet og bedre kvalitet.

 

Sourching af udenlandske specialister:

Vores konsulenter har siden 2013 arbejdet med cross border sourching og rekruttering af specialister og faglærte medarbejdere. Vi har gennem en årrække etableret et stærkt netværk, af samarbejdspartnere uden for Danmarks grænser. Disse samarbejdspartnere sikrer en god screening af kandidater, herunder tjek af kompetencer, uddannelsespapirer osv.  Denne procedurer sikrer, at kandidater matcher de overordnede rammer og fagligheder. Dette gør at vi kompetent kan assistere din virksomhed med udenlandsk arbejdskraft på tværs af grænserne.

Med ReQT som samarbejdspartner er din virksomheder sikret god viden og forståelse for tekniske profiler og brancher.