Rekruttering

Der er rift om de dygtige medarbejdere, ledere og specialister

En succesfuld rekrutteringsproces handler om at finde de medarbejdere, der passer ind i en kultur og med de rette personlige egenskaber. Herudover skal kandidaterne kunne noget helt særligt, og have de rette kompetencer fagligt og erfaringsmæssigt.

Medarbejdere med de rette kompetencer kan være afgørende for din virksomheds succes, fordi det netop er deres indsats, der gør, at et projekt lykkes, et nyt produkt ser dagens lys, eller en stor ordre kommer i hus. Men indenfor mange fag er der i dag mangel på de dygtige medarbejdere og specialister.

Derfor foregår mange rekrutterings opgaver i dag mere som “headhunting-processer”, hvor vi tager direkte kontakt til kandidaterne i form af skriftelig eller direkte telefonisk henvendelse. Her operere vi tosidet og taler med kandidaterne om, hvad netop din virksomhed og jobbet kan tilbyde. Samtidig  er det vores vigtigste opgave, at finde frem til det helt særlige talent og sikrer, at din virksomhed får den bedste indenfor sit fag og med de rette personlige kompetencer. Er der brug for at søge efter de rette kompetencer udlandet, så har vi også erfaring med dette. For mange virksomheder er det hverdag med udenlandske medarbejdere og en helt naturlig del af deres kultur.

Baggrunden for en rekrutteringsopgave er ofte, at virksomheden selv har forsøgt at annoncere, men kun har fået en lille håndfuld ansøgere, hvoraf måske kun en enkelt til dels matcher profilen. Der er nemlig rift om de dygtige medarbejdere og specialister, og indenfor visse brancher og jobkategorier har de mange jobs at vælge imellem. Derfor spiller vi som din rekrutteringspartner en vigtig rolle i forhold til, at fastholde de bedste kandidaters interesse gennem hele rekrutteringsprocessen. Vi er opmærksomme på, om de står overfor andre muligheder, som de måske kan være fristet til at takke ja til – eller om din drømmekandidat måske risikerer, at blive tilbagekøbt af sin eksisterende arbejdsgiver, netop som ansættelseskontrakten med din virksomhed skal underskrives – eller måske allerede er underskrevet.

Som din rekrutteringspartner vil vi altid være på udkig efter de dygtige medarbejdere, ledere og specialister til netop din virksomhed – og vi sørger for at bringe din virksomhed forrest i køen, når vi har en specialist i sigte, som er klar til et skift.

Vores vision er at bringe din virksomhed forrest i køen til dygtige og kompetente medarbejdere.

Kontakt os på tlf. +45 2618 4844

Hans Hermann
Partner & Senior konsulent
T: +45 2618 4844
M: hah@reqt.dk