Som ny økonomichef er du garant for god og stabil drift af økonomien, og du er vant til selv at indgå i opgaveløsning, ligesom du ikke er bleg for at tage fat. Du brænder for samarbejde og personaleledelse samt udvikling af organisationen. Du vil i stillingen få en høj grad af selvstændighed og involvering, hvor dine chefkolleger vil glæde sig til sparring og tæt samarbejde omkring alt fra dagligdagsudfordringer til nye spændende projekter. En stilling hvor din holdning tæller, med stor medindflydelse og muligheder.

Din fremtidige arbejdsplads venter på dig og glæder sig til et nyt og spændende samarbejde med dig som kollega og leder.

 

Om TAMU  

TAMU er en selvejende institution og har seks afdelinger fordelt i det meste af landet. TAMU er en arbejdsmarkedsuddannelse baseret på reelle produktioner og serviceydelser og på arbejdspladslignende vilkår. Målgruppen er unge mellem 18 og 30 år, der på grund af personlige og sociale vanskeligheder ikke har tilknytning til arbejdsmarkedet eller er under uddannelse. Efter endt TAMU-uddannelse er eleverne klar til et rigtigt job.

TAMU agerer under loven om arbejdsmarkedsuddannelser og med en tilhørende bekendtgørelse.

Lyder det spændende? Så læs mere HER