For kandidater

Vi arbejder med mange forskellige typer af specialist- og administrative profiler. Vores netværk er bredt favnende og vores database indeholder mange forskellige typer af kandidatprofiler. Vi kan derfor levere bredt til de fleste områder i har behov for og har en stor erfaring i at rekruttere på forskellige niveauer i mere eller mindre specialiseret grad.

Vi har et stort fokus på en altid hurtig og præcis afklaring af de påkrævede faglige kompetencer, og dernæst et dybere fokus på afdækning af de personlige kompetencer. Vi er meget opmærksomme på at matche enhver afdelings kultur med de rette personligheder. Vi ved dette giver størst arbejdsglæde og dernæst større produktivitet og bedre kvalitet.

Med ReQT som samarbejdspartner er din virksomheder sikret god viden og forståelse for tekniske profiler og brancher.

Hos ReQT vil vi være den nærværende samarbejdspartner for alle kandidater. Vi ønsker at yde den gode service og tillidsfulde oplevelse i din jobsøgningsproces, hvor der skal være plads til rådgivning og sparring.

Du er altid velkommen til at kontakte ReQT for en uforpligtende snak omkring din jobsøgning eller hvis du har spørgsmål til processer og lignende i forbindelse med en rekrutterings- og ansættelsesproces.

Vi har et stort fokus på treenigheden mellem Konsulent – Kandidat – Kunde/Arbejdsgiver forholdet.

Kontakt os gerne for videre dialog:

Hans Hermann
Partner & Senior konsulent
hah@reqt.dk
+45 2618 4844