Hvem er ReQT Consulting

Formålet med ReQT Consulting A/S er at hjælpe virksomheder med at få de rette medarbejderressourcer, med de rette både personlige- og faglige kompetencer.

I ReQT Consulting A/S er vi 3 partnere, alle med hver vores erfaringsgrundlag og baggrund. Vi kommer fra forskellige baggrunde og alle med hver vores bredde og vinkel i arbejdet med medarbejderressourcer, ledelse og tekniske brancher. Det er netop vores brede erfaring og de forskellige vinkler der giver os en alsidighed og stærk konstellation i virksomheden. Dette kombineret med en stigende efterspørgsel på kvalitet og effektivitet i levering af medarbejderressourcer, gjorde at vi ville starte ReQT Consulting.

For os er samarbejdet og relationerne mellem os, kunder og kandidater det der driver os. Vi mener, at effektivitet, smidighed og fleksibilitet i et hvert forløb, er afgørende for succes.

Vi har i ReQT til sammen mere end 40 års erfaring i arbejdet med medarbejderressourcer og vi har løst mangeartede opgaver til tekniske industrier og sektorer. Vi er godt funderet teknisk og vi har en bred forståelse og erfaring indenfor b.la. olie- & gasindustrien, vindindustrien, pharmaindustrien, bygge- & anlægsbranchen og på det seneste også datacenterindustrien.

Hvis du vil vide mere om os så kontakt os endelig:

ReQT Consulting

ReQT Consulting A/S
Fynsvej 39
5500 Middelfart
Tlf. +45 6131 7010

Mail. info@reqt.dk
CVR nr. 41735376

Kontakt regnskab – Mail. Finance@reqt.dk

Hans Hermann

Hans Hermann
Konsulent & Partner
ReQT Consulting A/S
Mob: +45 2618 4844

hah@reqt.dk

Torben Møller-Larsen

Torben Møller-Larsen
Partner
ReQT Consulting A/S
Mob: +45 2174 71 79

info@reqt.dk