Som Risk Assesment Engineer indgår du i et stærkt fagligt team, som varetager mangeartede rådgivningsopgaver for kunderne indefor TML’s fagområder. Din dagligdag tager udgangspunkt fra kontoret i Middelfart og eller ude ved TML´s kunder. Du arbejder tæt sammen med kundernes HSE- og engineering afdelinger og har desuden god opbakning fra og samarbejde med dine kolleger og samarbejdspartnere i TML.

Du strukturere selv din hverdag og arbejder selvstændigt med opgaverne omkring maskinsikkerhed, CE-mærkning og arbejdsmiljø, både i forhold til anlægsdesign og arbejdsopgaver. Du forestår den tekniske formidling til kunderne og du har gerne erfaring med flere af diverse direktiver (MD/ATEX/PED mv.). Du vil få specialiserede opgaver i hele landet, og dagligdagen er typisk en god blanding af tid ude ved kunderne og på kontoret.

Du ansættes som rådgiver, og afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund og erhvervserfaring, så tilbydes du relevant faglig opkvalificering samt deltagelse i faglige fora. Det er vigtigt for TML, at du er videbegærlig og at du sammen med dine kolleger, konstant følger med i nye regler og retningslinjer indenfor TML’s speciale områder.

Lyder dette spændende? Så læs mere om stillingen HER