Fredericia Maskinmesterskole oplever fortsat stigende interesse og vækst og søger derfor flere kompetente undervisere til afdelingerne i Esbjerg og Fredericia.

Vil du være med til at forme fremtidens maskinmestre i tæt samarbejde med kolleger, ledelse og samarbejdspartnere? Kan du forvandle din ekspertise og erhvervserfaring til inspirerende og motiverende undervisning? Så er du måske en af de nye undervisere Fredericia Maskinmesterskole har brug for.

 

Om Fredericia Maskinmesterskole

Fredericia Maskinmesterskole har i alt ca. 80 medarbejdere, pt. fordelt på to afdelinger beliggende i Fredericia og Esbjerg. Maskinmesterskolen forventer desuden at kunne etablere en afdeling i Sønderborg indenfor et års tid. Uddannelsen til maskinmester – professionsbachelor som maskinmester er Danmarks bredeste, tekniske lederuddannelse.

Gennem de senere år er uddannelsestilbuddet på skolen blevet udvidet med en række nye valgfagslinjer bl.a. Datacenterprogrammer. Dette for hele tiden at være en skole, der følger med efterspørgslen og tiden. Desuden tilbyder skolen en lang række virksomhedstilpassede kurser samt diplomuddannelser gennem Videncenter for Drift & Vedligehold. I Fredericia er der ca. 400 studerende og i Esbjerg ca. 200 studerende.

 

Om jobbet

Som underviser på Fredericia Maskinmesterskole bliver du en del af en skole og uddannelse, der følger med tiden og udvikler sig i takt med det erhvervsliv, der leveres kandidater til. Du indgår i en dynamisk institution med dygtige og engagerede kolleger hvor du bidrager til udviklingen af undervisning og studieaktiviteter inden for dine fagområder. Har du erfaring og en særlig interesse for vindsektoren og grøn omstilling, så er dette et plus.

Du deltager i innovative udviklingsprojekter samt faglige og pædagogiske efter- og videreuddannelsesaktiviteter. Du indgår i relevante teams og faggrupper inden for dine kompetenceområder og der vil i det hele taget være stor faglig og pædagogisk sparring med resten af underviserstaben på tværs af afdelingerne. Herudover udvikler du dit netværk og relationer til erhvervslivet gennem deltagelse i kurser, konferencer, møder og workshops.

 

Din baggrund.

Du har en baggrund fra erhvervslivet, hvor du har arbejdet med f.eks. grøn omstilling, vedvarende energi eller lignende brancher. Du er teoretisk og praktisk stærk og formår at koble til teori og formidle dette på en inspirerende og forståelig måde. Du har muligvis erfaring med undervisning fra tidligere, det vigtigste er dog, at du kan lide at være på og formidle til andre. At se gnisten blive tændt hos mennesker og mærke et engagement, er det, der skaber et meningsfuldt job for dig.

 

Dine faglige kompetencer

 • Du har uddannelsesmæssig baggrund som maskinmester, ingeniør, civilingeniør eller anden relevant akademisk uddannelse
 • Du har praktisk erfaring med maskintekniske fagområder, som f.eks. varmepumper, hydraulik, pumper, forbrændingsmotorer og vedvarende energiformer
 • Du er teoretisk stærk og fagligt funderet på dit felt og du har arbejdet med nogle af ovennævnte områder i flere år

 

Dine personlige kompetencer

 • Du er god til at kommunikere og formidle
 • Du kan lide at omsætte teori til praksis og se teorien i praksis
 • Du trives med og har lyst til at vejlede og støtte de studerende
 • Du trives med udvikling og forandringsprocesser
 • Du er udadvendt og en god teamspiller
 • Du er rummelig og empatisk og kan lide den sociale kontakt til mennesker
 • Du er tålmodig og forstår at omgås mennesker respektfuldt

 

Maskinmesterskolen tilbyder

En udfordrende stilling i en dynamisk og kvalitetsorienteret organisation med sunde værdier og høj faglighed. En stilling, hvor du i høj grad er med til at præge udviklingen af uddannelsen og projekter i tæt samarbejde med kolleger, studerende og erhversliv. Stor fleksibilitet og et uformelt samarbejdsmiljø med gode personalemæssige forhold.

Desuden tilbydes du

 • Grundig introduktion til jobbet som underviser og til forestående projekter
 • Et samarbejde med kolleger, hvor alle bidrager til at nå de fælles mål
 • Et job, hvor du i høj grad kan bruge din praktiske erhverserfaring og blive udfordret
 • Et job i en organisation, hvor din mening er værdsat
 • En god kørselsordning ved undervisning på skolens forskellige lokationer

 

Afhængigt af dine kvalifikationer bliver du enten ansat som lektor, adjunkt eller adjunkt under opkvalificering, hvor du i de to sidstnævnte skal indgå i et lektorkvalificeringsforløb. Som en del af jobbet tilbyder skolen gode efter- og videreuddannelsesmuligheder.

FMS arbejder med værdierne: Faglighed – Innovation – Nærhed – Engagement

 

Ansøgningsfrist:                10.10.2021

Samtale forløb:                  Uge 40 – 43

Tiltrædelse:                        Hurtigst muligt, dog senest 1. januar 2022

 

Søg jobbet via link hvor du kan uploade CV, ansøgning og andre relevante papirer.

Underviser med interesse i vedvarende energi til maskinmesteruddannelsen | ReQT Consulting A/S (ofir.com)

Ønsker du yderligere informationer vedr. jobbet som ”Underviser FMS”, er du velkommen til at kontakte Hans Hermann på tlf. 26184844 eller på mail hah@reqt.dk

Rekrutteringsprocessen varetages af konsulent Hans Hermann fra ReQT Consulting, hvorfor al henvendelse om jobbet skal ske hertil.

Vi forbeholder os retten til løbende at indkalde kandidater til samtaler.

Yderligere info

Du kan læse mere om skolen her: https://www.fms.dk/om-fredericia-maskinmesterskole

Du kan se mere om maskinmesteruddannelsen her: https://www.fms.dk/index.php/bliv-studerende

Og her: https://www.youtube.com/watch?v=2QN1FXAdE6g