Motiveres du af stort personaleansvar og ledelse af videnstunge medarbejdere?

Som ny uddannelseschef brænder du for personaleledelse og udvikling af vidensmedarbejdere i en kultur, der er kendetegnet af stor faglighed og engagement. Motiveres du generelt af arbejdet med mennesker og kan du begå dig på en specialiseret uddannelse blandt studerende og specialister?

Har du lyst til at blive en del af den udvikling, som maskinmesterskolen og -uddannelsen oplever i disse år, så er dette jobbet for dig!

 

Om Fredericia Maskinmesterskole

Fredericia Maskinmesterskole har i alt ca. 80 medarbejdere, fordelt på to afdelinger beliggende i Fredericia og Esbjerg. Uddannelsen til maskinmester – professionsbachelor som maskinmester – er Danmarks bredeste, tekniske lederuddannelse. I 2018 blev uddannelsestilbuddet på skolen udvidet med automationsteknologuddannelsen. Desuden tilbyder skolen en lang række virksomhedstilpassede kurser samt diplomuddannelser gennem Videncenter for Drift & Vedligehold. I Fredericia er der ca. 400 studerende, og i Esbjerg ca. 200 studerende

 

Om jobbet.

Som uddannelseschef bliver du ansvarlig for ca. 35 ambitiøse og yderst kompetente undervisere, fordelt på lokationer i Fredericia og Esbjerg, hvor din synlighed kræves begge steder. Dit primære ansvar bliver personaleledelse, hvor du formår gennem dialog og interesse, at motivere og sikre et godt arbejdsmiljø, med stor trivsel blandt underviserne. Du tør udfordre og tænke kreativt og du er ikke bange for, at indgå i diskussioner omkring nye tiltag og måder at gøre tingene på.

Du får yderligere ansvaret for undervisernes kompetenceudvikling og skal herigennem sikre, at det høje faglige niveau bevares. Du  bliver ansvarlig for den overordnede fagfordeling og planlægning af undervisningens gennemførelse i tæt samarbejde med fagkoordinatorer og studiechef. Her igennem formår du ligeledes, at sikre de rigtige ressourcer altid er til stede på skolen.

Som uddannelseschef er du ligeledes en del af ledergruppen, og deltager aktivt i en lang række ledelsesmæssige opgaver, såsom koordinering og udvikling af organisationen, den interne kommunikation og samarbejde samt skolens strategiske udvikling. Du vil som uddannelseschef få en stor berøringsflade og et tæt samarbejde med skolens studiechef og øvrige ledelsesteam.

 

Garant for trivsel og kvalitet

Du skaber synlighed og nærvær blandt underviserne og sikrer herigennem et godt arbejdsmiljø, hvor videndeling, sparring og samarbejde er det mest naturlige for underviserne og mellem de forskellige faggrupper. Du har fingeren på pulsen hos erhvervslivet og samarbejdspartnere, hvor det forventes, at maskinmesterskolen følger med udviklingen. Dette bevirker, at der hele tiden stilles stigende krav til undervisere og Deres kompetencer. Som garant for trivsel og kvalitet sikrer du, at underviserne er med i disse processor og udviklinger og bliver inkluderet og hørt.

Alt sammen for at sikre faglighed og undervisning på højt niveau med engagerede og velfungerende undervisere.

Endvidere får du ansvaret for den tværgående koordination mellem faggrupperne af diverse forskning & undervisningsprojekter og dette i samarbejde med b.la. valgfagskoordinatorer.

 

Din baggrund.

Du evner at skabe trivsel og godt arbejdsmiljø for alle medarbejdere. Du har arbejdet med ledelse gennem flere år, herunder  ledelse af vidensmedarbejdere. Du ved hvordan man motiverer og udvikler mennesker, og du formår at føre det ud i livet. Du har erfaring med udvikling af kompetencer samt sikring af disse og har du tilmed kendskab til kvalitetsledelsessystemer er dette en fordel.

 

Om dig.

 • Du er rummelig og empatisk og kan lide den sociale kontakt til mennesker.
 • Du kan navigere selvstændigt mellem de runde, menneskelige egenskaber og de mere analytiske opgaver.
 • Du er inkluderende og forstår at omgås mennesker respektfuldt.
 • Du kan lide at motivere andre og nyder at se dine medarbejdere have succes.
 • Du er den kompetente sparringspartner og facilitator, der skaber det gode arbejdsmiljø, hvor alle bliver hørt.
 • Du er en stærk kommunikator, og du mestrer kompromisets kunst blandt selvstændige, specialiserede medarbejdere.
 • Du formår at udfordre det vanlige og gængse, på en åben og anerkendende måde.

Som person besidder du desuden en positiv nysgerrighed og kender vigtigheden af at nå helt i mål som hold. Du synes godt om at være ansigtet udadtil, og dertil har du et godt humør, som smitter i samværet med både medarbejdere, studerende og skolens samarbejdspartnere.

 

Du tilbydes.

En udfordrende stilling i en dynamisk og kvalitetsorienteret organisation med sunde værdier og høj faglighed. Du får et bredt ledelsesmæssigt ansvar og stor indflydelse på trivsel og arbejdsmiljø. Stor fleksibilitet og i et uformelt samarbejdsmiljø med gode personalemæssige forhold.

Desuden tilbydes du

 • Grundig introduktion til jobbet og til de forestående opgaver
 • Et samarbejde med kolleger, hvor alle bidrager til at nå de fælles mål
 • Et job hvor du i høj grad kan bruge din erfaring og blive udfordret
 • Et job i en organisation, hvor din mening er værdsat

 

FMS arbejder med værdierne: Faglighed – Innovation – Nærhed – Engagement

Tiltrædelse:

Senest pr.  01. August 2021.

Søg jobbet via nedenstående link til ofir, hvor du kan uploade cv, ansøgning og andre relevante papirer.

Uddannelseschef med stærke personale- og ledelsesmæssige kompetencer til ReQT Consulting A/S | Ofir.dk

Ønsker du yderligere informationer vedr. jobbet som ”Uddannelseschef”, er du velkommen til at kontakte Hans Hermann på tlf. 26184844 eller på mail hah@reqt.dk

Processen varetages af konsulent Hans Hermann fra ReQT Consulting, hvorfor al henvendelse om jobbet skal ske hertil.

Vi forbeholder os retten til løbende at indkalde kandidater til samtaler.

 

Via nedenstående link kan du læse mere om Fredericia maskinmesterskole og uddannelsen.

Om skolen:

https://www.fms.dk/om-fredericia-maskinmesterskole

Om maskinmesteruddannelsen:

https://www.fms.dk/index.php/bliv-studerende

https://www.youtube.com/watch?v=2QN1FXAdE6g