På vegne af Steel Products søger ReQT Consulting en ny Sales Manager til eksportsalg

Er du teknisk godt funderet og kan du sælge specialiserede produkter af høj kvalitet?

Du bliver, sammen med det nuværende salgsteam, ansvarlig for at udbygge virksomhedens position på de primære eksportmarkeder. Steel Products producerer højkvalitets produkter og er førende indenfor deres segmenter og som leverandør til internationale koncerner. I dag realiseres ca. 30 % af omsætningen på det danske marked og den resterende del kommer fra eksport, primært på markederne i Norden og Vesteuropa.

 

Om Steel Products:

Virksomheden har produktion på 2 lokationer i Danmark og er 100% familieejet. Organisationen er flad og der er en uformel kultur, hvor der ikke er langt fra idé til handling. Der investeres i medarbejdere og faciliteter for at sikre en moderne og kompetent virksomhed. I Steel Products er, kontinuerlig udvikling, teknisk know how og et stærkt samarbejde, en selvfølge og dette gør virksomheden til en attraktiv arbejdsplads og samarbejdspartner.

 

Om jobbet:

Som Sales Manager hos Steel Products sælger du tekniske løsninger. Du arbejder professionelt sammen med kundens indkøbsafdeling og deres teknikere/konstruktører. I hele processen har du tilmed en tæt dialog med Steel Products interne tekniske afdeling og har ofte deres assistance med ude ved kunderne. Dette gør at du altid fremstår professionel og er i stand til at yde den bedste rådgivning omkring materialevalg og konstruktionsløsninger til kunderne.

Der er tale om et selvstændigt job, som er præget af en stærk kultur i en samarbejdende organisation. Steel Products tilbyder dig et professionelt set-up, et solidt og bredt proces program med nogle af markedets mest innovative løsninger og en sund virksomhed i vækst. Du skal i første omgang koncentrere dig om at finde nye kunder på de eksisterende markeder, men på sigt skal nye markeder også udbygges, så omsætningen løftes over de kommende år. Stillingen er nyoprettet og en del af en vækstplan.

Der skal forventes rejseaktivitet på ca. 20-30 dage årligt samt deltagelse på 2 årlige fagmesser.

Som Steel Products nye Sales Manager får du 6 kollegaer i salgsafdelingen og bliver medarbejder i en virksomhed med høj trivsel, en sund virksomhedskultur og høj anciennitet blandt de ansatte.

 

Din baggrund:

Du er en erfaren og dygtig sælger som færdes hjemmevant i hele salgsprocessen og i kontakten med store nationale og internationale koncerner. Du er en selvstændig holdspiller, som forstår at planlægge og strukturere din egen hverdag. Du evner at drive dig selv og finder motivation i at drive salget fra starten, til ordren er landet. Du har en respektfuld tilgang til kunder og kolleger og du brænder for, sammen med det øvrige salgsteam, at bringe virksomheden frem i front som international leverandør og stærk innovativ samarbejdspartner.

Det er desuden vigtigt, at du har en god teknisk forståelse, er alsidig og er vant til teknisk salg direkte til indkøbsafdelinger. Har du erfaring med salg til industrien er dette en fordel men ikke et krav.

Om dig:

 • Du er professionel og rolig og du besidder en naturlig pondus overfor kunderne
 • Du er tålmodig og robust og lader dig ikke slå ud af modgang i salget
 • Du er engageret og motiveret både på egne og kundernes vegne
 • Du er rummelig og empatisk og kan lide at skabe relationer til mennesker
 • Du har god teknisk indsigt og en god tegningsforståelse
 • Du besidder godt købmandskab og har en professionel tilgang

Som person er du ikke bleg for at udfordre status quo. Du ser muligheder omkring dig eller skaber dem selv. Du har gennemslagskraft og tør at træffe beslutninger. Andre ville beskrive dig som en igangsætter og en vindertype på grund af din eksekverende og  karismatiske væremåde.

Din kommunikation sidder derudover lige i skabet, og det bruger du, når du skal forhandle. Du taler og skriver engelsk på et flydende og naturligt niveau.

 

Steel Products tilbyder:

Ansættelse i en god og veldrevet organisation, hvor udvikling, produktion og salg af kundetilpassede løsninger er drivkraften.

Desuden tilbydes du:

 • Et selvstændigt og ansvarsfuldt job, som du selv i høj grad er med til at præge.
 • Grundig introduktion til produkter, markeder og kunder.
 • Samarbejde med kolleger, hvor alle bidrager til at nå de fælles mål.
 • Teknisk stærke kolleger i et sundt og positivt samarbejdsklima.
 • Uformel og ligefrem omgangstone.
 • Løn og vilkår forhandles personligt efter kvalifikationer og erfaring

 

Tiltrædelse:

Snarest muligt dog senest pr. den 01. September 2022.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale, så hold dig ikke tilbage og send den gerne i dag. Vi vil glæde os til at læse om dine kompetencer.

 

Søg stillingen:

Søg stillingen som Sales Manager, hvor du kan uploade cv, ansøgning og andre relevante papirer.

Ønsker du yderligere informationer vedr. jobbet som ”Sales Manager”, er du velkommen til at kontakte Hans Hermann på tlf. 26184844 eller på mail hah@reqt.dk

Processen varetages af konsulent Hans Hermann fra ReQT Consulting, hvorfor al henvendelse om jobbet skal ske hertil.

 

Steel Products:

Steel Products beskæftiger over 300 medarbejdere på to produktionssteder. DFT-Presswork i Nordborg og Aage Østergaard i Horsens med en omsætning på +500 Mill. Vi er én af Europas førende underleverandører indenfor koldformningsprocesser, flydepresning, stansning, dybtræk og pladebearbejdning

Læs mere om STEEL PRODUCTS specialiserede løsninger HER