TML Safety engineering er I rivende udvikling og søger en ny kollega til professionel rådgivning af kunder.

Brænder du for at arbejde med risikovurderinger og har du erfaring med ATEX-direktiverne og CE-mærkning? Har du lyst til at arbejde i et spændende teknisk miljø, med stor faglighed og ekspertise i specialiserede fagområder?

Du vil i jobbet som Risk Assesment Engineer være den aktive rådgiver hos kunderne, hvor du med din faglighed, viden og erfaring går forrest i godkendelse og sikring af kundernes arbejdspladser og anlæg.

 

Om TML Safety Engineering
TML  blev etableret I 2003 som specialiseret rådgivervirksomhed. TML er en virksomhed der idag beskæftiger sig med alle opgaver inden for sikkerhed og sundhedsområdet, herunder maskinsikkerhed, processikkerhed, kurser og generel deltagelse i større byggeprojekter. TML tilbyder bl.a. kurser og rådgivning inden for CE-mærkning, ATEX, autoriseret arbejdsmiljørådgivning, brandsikkerhed, risikovurderinger, functional safety, byggepladssikkerhed og risikovirksomheder.

TML rådgiver i hele Danmark og for Danmarks førende virksomheder inden for pharma, industri, olie og gas, og vedvarende energi. Læs mere på https://tml-as.dk/.

 

Om jobbet

Som Risk Assesment Engineer indgår du i et fagligt stærkt team, som varetager mangeartede rådgivningsopgaver for kunderne indefor TML’s fagområder.

Du kan strukturere din hverdag, og du brænder for sikkerhed og arbejdsmiljø, både i forhold til anlægsdesign og arbejdsopgaver. Du er stærk i teknisk formidling og har erfaring med flere af diverse direktiver (MD/ATEX/PED mv.). Ydermere er du typen der når dine og dine kunders mål – og du skaber kvalitet og værdi i dit arbejde. Du er relationsskabende og nyder den sociale kontakt med kunder og kolleger. Du vil få specialiserede opgaver i hele landet, og dagligdagen er typisk en god blanding af tid ude ved kunderne og hjemme på kontoret.

Din dagligdag tager udgangspunkt på kontoret i Middelfart, hvor du har samarbejde på tværs med kolleger omkring opgaver, men du fungere også som mentor / sparringspartner for ”grønnere” medarbejdere. Du finder det naturligt at vidensdele på tværs af organisationen, og du er ikke bleg for at dele din erfaring med kolleger, så alle opnår et højere fagligt niveau. Du vil tillige få væsentlig indflydelse på at strukturere og højne kvaliteten af TML’s interne processer og produkter.

Du ansættes som rådgiver, og afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund og erhvervserfaring, så tilbydes du relevant faglig opkvalificering samt deltagelse i faglige fora. Det er vigtigt for os, at du er videbegærlig og at du sammen med dine kolleger, konstant følger med i nye regler og retningslinjer indenfor TML’s speciale områder.

 

Din baggrund

Du er vant til at bevæge dig på specialist niveau, og du har erfaring i arbejdet med sikkerhed og risikovurdering. Du føler dig velbevandret i- og motiveres af arbejdet med diverse retningslinjer og direktiver. Du er generelt grundig i din tilgang til opgaver og du sætter en ære i, at levere et ordentligt og veldokumenteret produkt.

Vi forestiller os du har erfaring fra en tidligere stilling som rådgiver, myndighed, eller fra andet der er relateret til erhvervet. Har du yderligere et kendskab til TML`s primære brancheområder, så er det et plus. Men det væsentligste er dog, at du er engageret og motiveres af, at arbejde med TML`s specialer og indenfor de nævnte brancheområder.

 

Om dig

Som person besidder du en positiv nysgerrighed og kender vigtigheden af en pragmatisk og professionel tilgang til opgaver og kunder. Du er udadvendt og arbejder selvstændigt. Dertil har du et godt humør, som smitter i samværet med både kolleger og kunder.

Yderligere

  • Du er rummelig og kan lide den sociale kontakt til mennesker
  • Du er tillidsvækkende og empatisk overfor kunder og kolleger
  • Du kan lærer fra dig og du motiveres af at gøre dine kolleger bedre
  • Du er struktureret og arbejder med stor professionalisme i din dokumentation
  • Du er analytisk og grundig og sætter en ære i at levere et veludført produkt
  • Du evner at sætte dig ind i og overskue tungt teknisk materiale

 

TML Safety Engineering tilbyder

Et spændende og en udfordrende stilling i en virksomhed i udvikling. En arbejdsplads med store specialiserings- og udviklingsmuligheder hvor du rådgiver nogle af Danmarks største virksomheder. Et fleksibelt og uformelt samarbejdsmiljø med gode kolleger og en familiær stemning.

Desuden tilbydes du:

  • Grundig introduktion til jobbet og til de forestående opgaver
  • Et job med store udviklingsmuligheder hvor du kommer i berøring med mange facetter
  • Et højt fagligt samarbejde og sparring med dedikerede kolleger
  • Løn der forhandles personligt efter kvalifikationer og erfaring

 

Ansøgningsfrist:                        14.07.2021

 

Tiltrædelse:                                 Snarest muligt dog senest pr. den 01. Oktober 2021.

 

Søg jobbet via nedenstående link til ofir, hvor du kan uploade cv, ansøgning og andre relevante papirer.

Risk Assesment Engineer til rådgivning i CE mærkning og ATEX | ReQT Consulting A/S (ofir.com)

Ønsker du yderligere informationer vedr. jobbet som ”Risk Assesment Engineer”, er du velkommen til at kontakte Hans Hermann på tlf. 26184844 eller på mail hah@reqt.dk

Processen varetages af konsulent Hans Hermann fra ReQT Consulting, hvorfor al henvendelse om jobbet skal ske hertil.

Vi forbeholder os retten til løbende at indkalde kandidater til samtaler