Steel Products DFT søger en Operations manager til produktionen i Nordborg.

Som ny Operations manager bliver du ansvarlig for et stærkt lederteam og dygtige medarbejdere. Du har et stort fokus på (mål-)opfølgning og du er typen hvor opmærksomhed på forbedrings- og effektiviseringsmuligheder i produktionen er helt naturligt for dig.

Du er fokuseret på høj medarbejderinvolvering og trivsel, og du motiveres selv af, at skabe resultaterne sammen med dine medarbejdere. Du evner at kombinere en synlig og engageret ledelse, med en målrettet og resultatorienteret tilgang til de opgaver som sammen skal løses.

 

Om Steel Products DFT:

Virksomheden i Nordborg består er flere kerneområder, hvor der heriblandt kan nævnes koldflydning og stansning. Kunderne er typisk store nationale og internationale koncerner og der produceres i mange forskellige materiale typer.

Organisationen er flad og der er en uformel kultur, hvor der ikke er langt fra idé til handling. Kommunikation er fri og ligefrem, dog altid med respekt for hinanden. Medarbejderne har en høj anciennitet og sætter en ære i, at der leveres god kvalitet og med stort teknisk know how.

 

Om jobbet:

Som Operations manager er dit primære fokus, at sikre produktion med korrekt mængde og kvalitet, til aftalt tid og omkostning. Du supportere kvalitets- og PT-afdelingen ved forbedringer i produktionen og du deltager i projektmøder, herunder udarbejder du beslutningsgrundlag for nye projekter og investeringer.

Du sikre at medarbejdernes kompetenceniveau matcher de krav som stilles og sørger for en fortsat udvikling af medarbejderne og afdelingerne. Du har et tæt samarbejde med virksomhedens 2 produktionsledere og 2 produktionsplanlæggere, hvor en naturlig del af hverdagen er sparring med disse omkring ledelse af medarbejdere, produktionen og de KPI´er som skal implementeres og eksekveres.

Du har yderligere et tæt samarbejde og sparring med virksomhedens COO, som du også referere til i det daglige.

 

Din baggrund:

Du har erfaring med ledelse og stort kendskab til produktion og de processer som ligger bag.  Du har godt styr på produktionsstyringsværktøjer og har du tilmed arbejdet leanbaseret er det en fordel, men ikke et krav. Du færdes hjemmevant i produktionen og kender til de praktiske opgaver det indebærer. Du har en god administrativ forståelse og du trives med administrative opgaver hvor b.la. din økonomiske sans og gode forretningsforståelse kommer dig til gavn.

Du besidder et stort drive, du er en holdspiller og har en naturlig tillidsvækkende og motiverende adfærd. Du formår at sætte retning og går gerne forrest, men sikre altid at dine medarbejdere føler sig involveret og anerkendt for deres indsats.

Om dig:

  • Du har en faglig teknisk uddannelse, og måske er du uddannet ingeniør, maskinmester el. Lign.
  • Du har erfaring med ledelse af medarbejdere og projekter
  • Du arbejder analytisk og struktureret og du har et godt overblik
  • Du kan lide forandringer og du er ansvarbevidst overfor de mål der sættes
  • Du forstår at lede på en motiverende og støttende facon
  • Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale og tysk er en stor fordel.

 

Du tilbydes:

Et spændende job i en god og veldrevet virksomhed, hvor udvikling, højt ambitionsniveau og levering af god kvalitet er en naturlighed og drivkraften. Du får en dagligdag med kompetente, engagerede og teams-orienterede kolleger, med stort fokus på et godt arbejdsmiljø og en sund kultur.

Yderligere tilbydes du et selvstændigt og ansvarsfuldt job med gode udviklingsmuligheder. Et job hvor din – og medarbejder inddragelsen er stor og initiativer og ideer værdsættes.

Gode løn og ansættelsesvilkår som forhandles personligt efter kvalifikationer og erfaringer.

 

Tiltrædelse:

Snarest muligt dog senest pr. den 01. Juni 2021.

Søg jobbet via nedenstående link til ofir, hvor du kan uploade cv, ansøgning og andre relevante papirer.

https://www.ofir.dk/resultat/har-du-erfaring-med-produktion-og-nyder-du-at-motivere-dine-medarbejdere-330562309.aspx?jobId=330562309&list=SearchResultsJobsIds&index=1&querydesc=SearchJobQueryDescription&viewedfrom=1

Ønsker du yderligere informationer vedr. jobbet som ”Operations Manager”, er du velkommen til at kontakte Hans Hermann på tlf. 26184844 eller på mail hah@reqt.dk

Processen varetages af konsulent Hans Hermann fra ReQT Consulting, hvorfor al henvendelse om jobbet skal ske hertil.

Vi forbeholder os retten til løbende at indkalde kandidater til samtaler

 

Steel Products:

Steel Products beskæftiger over 300 medarbejdere på to produktionssteder. DFT-Presswork i Nordborg og Aage Østergaard i Horsens med en omsætning på +500 Mill. Vi er én af Europas førende underleverandører indenfor koldformningsprocesser, flydepresning, stansning, dybtræk og pladebearbejdning

 

Læs mere om STEEL PRODUCTS specialiserede løsninger via link:

The best fit | Altid Innovative løsninger | Steel Products