Til DSHwood i Fredericia søges en administrativ medarbejder, der motiveres af præcision i leverancer og god service til kunder og leverandører.

Er din administrative værktøjskasse bredt funderet og har du kendskab til logistik- og planlægnings opgaver? Er du struktureret og ærekær og kan du smile i telefonen? Besidder du ovenikøbet en naturlig nysgerrighed og har en lyst til, at levere i fællesskab med et stærkt og velfungerende team? Så er du den rette kandidat til jobbet.

Om virksomheden

DSHwood er en international handelsvirksomhed, der er ejet af skovbrugets interesseorganisation. DSHwood handler med alle gængse råtræprodukter af løvtræ, nåletræ samt savet træ og biobrændsel.
Gennem virksomhedens verdensomspændende netværk, sikrer DSHwood tryg afsætning og forsyning af kvalitetstræ til møbelfabrikker, finerværker, savværker, cellulosefabrikker og varme- og energi værker verden over og til optimale priser for alle parter.

Det er i øvrigt vigtigt for DSHwood, at støtte op om skovenes langsigtede økonomiske udvikling.

Om jobbet

I jobbet som administrativ logistik assistent bliver du en del af et administrativt team, hvor du arbejder tæt sammen med b.la. virksomhedens indkøbere. Du forestår planlægning og koordinerring af indkøbte råvarer fra leverandører til virksomhedens kunder.

I jobbet ligger mange funktioner og opgaver, og det kræver et stort overblik og sans for detaljen. Du har selvstændigt ansvar for en række nøgleområder, herunder b.la. koordinering af råvarerlæsning og bookning af transporter, samt den tilhørende dokumentation. Du vil være i tæt kontakt med vognmænd, shippingfirmaer samt øvrige interessenter i processerne.

Primære arbejdsopgaver

 • Planlægning og behandling af ordre
 • Oprettelse af dokumentation og vedligeholdelse af stamdata
 • Daglig kommunikation med leverandører vedr. ordrer og forsendelser
 • Bookning af vognmænd til læsning og forsendelse hos speditører
 • Indtastning af indkøbsordre og ajourføring af disse vedr. ændringer mm.
 • Kontrol af ordrebekræftelser, faktura og pakkelister fra leverandører
 • Kundeservice via telefon og mail
 • Holde status med salgskontrakter og ajourføre indkøb/salg

Desuden forventer vi en ny kollega der har gejsten, energien og evnen til at finde løsninger. Du er typen der ikke bleg for, at inddrage dine kollegers viden, færdigheder og erfaring, så opgaverne bliver løst bedst muligt.

Kvalifikationer

Som person er du struktureret og processtyret. Du besidder gode menneskelige og kommunikative egenskaber. Du er omgængelig og nysgerrig, og du motiveres af godt samarbejde og mangeartede opgaver. Du er ærekær i dit arbejde og har en stor portion ordenssans. Du er en selvstarter, der kan lide at være i gang og forstår vigtigheden i deadlines og god planlægning. Du evner at skifte mellem opgaverne og du er ikke bange for at fejle, og når det sker er du typen der står ved dine handlinger.

Den faglige tilgang til dette job kan være mange. Du kan have erfaring fra en mindre organisation, hvor du er vant til en omskiftelig hverdag med mange forskellige opgaver. Du har stærke administrative kompetencer, og trives med opgaver der stiller krav til struktur og omhyggelighed. Du er en rutineret bruger af MS-Officepakken og du har tidligere arbejdet med navision. Tal og dokumentation har din interesse og du motiveres af faste arbejdsprocesser, og du er ikke bleg for at foreslå optimeringer på administrative opgaver. Det er en forudsætning, at du har gode mundtlige og skriftlige kompetencer i både dansk og engelsk.

DSHwood tilbyder

Et spændende job med veldokumenterede processer i en niche virksomhed i udvikling. En arbejdsplads hvor man er stolt af, at levere med stor præcision og gøre de gode handler for alle parter. Et fleksibelt og uformelt samarbejdsmiljø i en flad organisation med gode personalemæssige forhold.

Desuden tilbydes du

 • Grundig introduktion til jobbet og til de forestående opgaver
 • Et job med en bred kontaktflade og ansvar for egne opgaver
 • Et samarbejde med kolleger, hvor alle bidrager til at nå de fælles mål
 • Et job med engagerede kolleger i et positivt arbejdsklima
 • Løn forhandles personligt efter kvalifikationer og erfaring

Tiltrædelse:

Snarest muligt dog senest pr. den 01.09.2021.

Søg jobbet:

Via nedenstående link til ofir kan du søge jobbet og uploade cv, ansøgning og andre relevante papirer.

Er du en administrativ tusindkunstner med en god logistik forståelse? | ReQT Consulting A/S (ofir.com)

Ønsker du yderligere informationer vedr. jobbet som ”administrativ logistik assistent”, er du velkommen til at kontakte Hans Hermann på tlf. 26184844.

Processen varetages af konsulent Hans Hermann fra ReQT Consulting, hvorfor al henvendelse om jobbet skal ske hertil.

Vi forbeholder os retten til løbende at indkalde kandidater til samtaler

DSHwood

DSHwood originated in 1967 as a trading office of the Danish Forest Association, the trade organisation of private forest owners, to develop export opportunities for Danish wood. In 2000, DSHwood became an independent subsidiary of the Danish Forest Association.

We believe that a stable, long-term relationship is critical to keeping up a secure supply through the value chain. We are well integrated in the European forestry and wood business and represented by our own staff in all sales markets all over the world.

Economies of scale make us the most efficient in all aspects of purchase through logistics and sales, enabling us to meet all our customers’ requirements.